PDA

View Full Version : No Thumbnail. . .



kresta
01-15-2007, 02:28 PM
For some reason the latest LO I u/l has no thumbnail, even though you can see the LO once you click on where the thumbnail should be. I've u/l it twice to try to fix it. I also went into "edit photo" and clicked on rebuild thumbnail. Nothing worked.

Any ideas?

Here the image:
http://www.thedigichick.com/gallery/data/500/The-Gift-of-Family.jpg

And here's the link to it:
http://www.thedigichick.com/gallery/showphoto.php/photo/42798/ppuser/5417

nbeaudreau
01-15-2007, 02:47 PM
hmmm...that's weird. I was gonna suggest to "rebuild thumbnail" also. What if you delete it and then upload it again?

Sorry I can't be of anymore help.

kresta
01-15-2007, 03:02 PM
What if you delete it and then upload it again?


Yeah, I tried that too. Oh well. Thanks for the suggestion though. :)

Charla
01-15-2007, 03:22 PM
I'm getting an error message saying the type of file I'm uploading (jpeg) isn't "supported" yet, so I think there may be some issues with the gallery. At least I hope that's the case, because I did everything right!! :)

d2vasquez
01-15-2007, 06:02 PM
I am not sure what the issue was but I went and reposted it for you and the thumbnail is there now....weird though....

AndreaBurns
01-15-2007, 06:17 PM
This happened to me the other day. After I had uploaded, I realized it could have fit under my designer gallery better. Once I edited the photo from Member Gallery to Designer Gallery... No thumbnail!

I had to delete and do it all over again, and then it was fixed.

Hom74
01-15-2007, 07:01 PM
I've had that happen to me before...not here, but another gallery lol. I would edit my photo and re u/l it w/o actually deleting anything and it's always worked.

kresta
01-15-2007, 10:43 PM
I am not sure what the issue was but I went and reposted it for you and the thumbnail is there now....weird though....


Thanks so much Darla!

Laura_A
01-16-2007, 06:31 AM
Not sure what happened but I think the thumbnail thing is just a periofic glitch with PhotoPost. I've found that if it happens to me, USUALLY, if you change the file name of your LO and try uploading it again, the system won't recognize it and will load like a brand new LO.

James
01-16-2007, 09:12 AM
Please update this thread if it happens again.

Thanks

StaceyD
01-17-2007, 09:45 AM
It just happened to me too. http://www.thedigichick.com/gallery/showphoto.php/photo/43014/limit/recent